laat ons u bellen

Advocaat voor rechtsbijstand nabij Den Bosch

Smit & De Hart Advocaten voor rechtshulp nabij Den Bosch
Hebt u rechtsbijstand nodig van een advocaat nabij Den Bosch? Dan zit u zowel zakelijk als privé helemaal goed bij Smit & De Hart Advocaten. Al meer dan 30 jaar staat ons advocatenkantoor garant voor een succesvolle juridische dienstverlening. Onze zes advocaten hebben ieder hun eigen specialisatie en staan u vakkundig en met veel gedrevenheid bij. Voor onderstaande rechtsgebieden kunt u bij onze kantoren in Vught, en Wijk en Aalburg terecht.
 
  • Aansprakelijkheid en schadevergoeding
  • Arbeidsrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Insolventie- en incassorecht
  • Ondernemings- en vennootschapsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht
  • Verbintenissen- en contractenrecht


Uw bekwame advocaat voor Den Bosch en omstreken
 
Bent u aangemerkt als verdachte of als slachtoffer in een strafzaak, of heeft u anderszins bijstand nodig binnen het strafrecht? Wilt u een incassoprocedure in gang zetten? Ondervindt u letselschade of andere schade als gevolg van een aanrijding, ongeval of als gevolg van een andere gebeurtenis? Wellicht wilt u een bedrijf oprichten in Den Bosch. Ook op zakelijk gebied kunnen wij u adviseren bij uw keuze voor een bepaalde rechtsvorm. Onze bevlogen advocaten spannen zich altijd maximaal voor u in.

Ook in het dagelijks leven komt u voor talloze situaties te staan waarbij u de diensten van een advocaat nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding of de verdeling van nalatenschap. Heeft u een huurgeschil, heeft u hulp nodig bij het opstellen of controleren van een huurovereenkomst of kunnen wij u op een andere manier bijstaan binnen het huurrecht? Misschien hebt u wel te maken met een arbeidsconflict of wilt u een second opinion over uw arbeidscontract. Wellicht vindt u uw ontslag onrechtmatig of wilt u uw vaststellingsovereenkomst laten controleren?

 
De beste aanpak van uw zaak
 
Of het nu gaat om een grote strafzaak of het opstellen van een contract, onze advocaten pakken ieder dossier snel, persoonlijk en praktijkgericht aan. Vanaf het eerste moment staan onze ervaren medewerkers voor u klaar en denken ze met u mee. Daarom zijn al uw juridische zaken zijn bij Smit & De Hart Advocaten altijd in vertrouwde handen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen doen.